Sandra!

På lördag går Sandra in i v.13! I helgen var hon hemma hos mig, då hon nyss hade gått in i v.12, så jag tog en ny magbild på henne då! Det har tagit lång tid, men jag har inte haft tillgång till Evas dator förän nu. Men här kommer bilderna i alla fall!


Hon börjar se riktigt tjock ut! Undrar hur hon ser ut på lördag :)


52 dagar.

Idag är det 52 dagar kvar. Det låter lite, det är mycket, men samtidigt lite. Jag har minst tre IG:n. Jag måste fixa alla rester jag har, och det är runt 10-15 saker jag har att göra, MINST. Plus att det ständigt kommer nya prov och läxor hela tiden, det är svårt att veta vad man ska prioritera först. Jag måste klara det, jag vill inte att det ska bli som det blev förra året. Jag orkar inte mer bara, jag håller på och gå in i väggen helt och hållet nu. Ni vet, så som det var för några veckor sedan? Det är svårt att bestämma sig för att klara något som känns helt omöjligt. Men jag måste tänka positivt, jag måste göra mitt bästa, jag måste, jag ska klara det! För Tunisiens skull, för min skull.


Jag saknar Sandra! :)


Ny start!

Jag måste börja om från början nu. Ta tag i saker och ting. Åka hem ifrån skolan varje dag och göra läxa. Det måste jag fixa, annars är jag tvungen att gå om. Det här är min sista chans nu! Det är mindre än två månader kvar, dags att stå ut kanske?


Jag saknar mig själv 15 kilo lättare...


Det går åt helvete!

Det har varit helkass uppdatering de senaste dagarna, men det har varit så himla mycket nu! I fredags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.

 Men på lördagen var jag med Sandra och Eva. Vi gick över till Marika och firade henne som fyllde 18. Efter det gick vi till Eva och kollade på film. Somvanligt så somnade sandra! Så hon åkte hem.

söndagen kom Sandra till Forsbacka igen. Det var marknad i Forsbacka. Så hon handlade lite. En sockervadd, en plånbok, en chipspåse och ett par tights i en större storlek som hon kommer kunna ha en lite längre tid. 

I måndags (igår) så började skolan igen. Och Efter det så stack jag och Eva och Evas klasskompis och sa hejdå till Eva-Lena (RIP). Det var jättesorgligt. Öppen kista och allt! Efter det gick jag, Emma, Linda och Julia på teater på konserthuset. "don´t forget to kiss your mother goodbye"! Den var bra!

Idag har jag varit i skolan. Det har varit en skapligt bra skoldag. Skön! Först experimenterade vi, sen lekte vi lekar, sen lunch, sen lånade vi en bok och satt och läste, sen gick jag och skrev ett brev till min mentor och gav henne det. Visst, det kanske är töntigt, men det fanns inga andra sätt. Det känns som att jag inte kommer klara skolan. Det är mindre än två månader kvar och det kommer bara fler och fler saker hela tiden. Jag orkar inte, jag står inte ut längre! Jag håller på att gå in i väggen igen, och det är inte bra. Så jag var bara tvungen att fråga lärarna hur det skulle gå om jag var hemma ett tag från skolan (några veckor). Och kom och hämtade skolarbete och sånt där ibland och gjorde allt hemma. Jag vet inte om det skulle fungera, men jag önskar verkligen det! Det känns som att det skulle gå hur mycket bättre för mig om jag fick plugga hemma i stället. Eftersom jag blir så himla stressad och så i skolan så kan jag verkligen inte koncentrera mig på skolarbete :( Hoppas som fan på att det ordnar sig!

Här har vi kläderna!

här är kläderna som vi skickade efter! Blir nog att handla lite mer innan vi åker. Nu är det mindre än två månader kvar! :)


tjejmiddag+1 kille

Sitter just nu och kollar på top model. Igår hade jag tjejmiddag+1 kille, och det var hur trevligt som helst! :) De som var här var jag, Eva, Marika, Linda, Sandra, Emelie, Simone och Tim. Trevligt, trevligt! Sandra har blivit tjockis, men tyvärr så glömde jag ta bild på hennes mage så jag får vänta tills nästa vecka med att lägga ut bild på den, och då kommer hon vara i v.12 eller v.13, det beror på när jag ska dit ;)

lukten av vedträ

Nu var det ett tag man uppdaterade, som vanligt. Jag är hos pappa nu i alla fall, och har varit här sedan i torsdags. Jag ska hem på tisdag igen. Jag har inte mycket att skriva, jag är inte på nå humör för att blogga nu. Så därför är det bättre att jag hör av mig någon annan dag! föresten måste jag bara skryta med att säga att vädret är underbart här i Månkarbo! Att vakna på morgonen och gå ut och höra fåglar kvittra, känna lukten av vedträ, se getingar och fjärilar och känna solen värma ansiktet måste väl vara det bästa som finns? Puss!

RSS 2.0