Vaknar tidigt

Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt varje morgon. Så har det varit hela veckan nu, jag vet inte varför. I alla fall så vaknade jag och Eva för typ en timme sedan. Vi är i sängen hemma hos mig just nu och ska snart äta frukost. Sen ska jag duscha och så, och efter det går vi hem till Eva innan vi sticker till Marika. Jag hör av mig senare under dagen igen!

GI recept!

Nu har jag hållt på och sorterat och fixat på mitt rum ett bra tag. Men jag är inte klar på långa vägar! Jag och mamma håller på och försöker komma på vad vi ska äta till frukost nu när vi käkar GI. Det blir antingen omelett, stekt ägg med bacon eller skink och ost-sallad, jag vill kunna variera mig och äta någonting mer, men det är svårt när man inte har en aning vad man ska äta. Så om det är någon som har några bra tips på något gott GI-recept så snälla, meddela mig! Det behöver inte just vara frukost heller :)


Nyttigt godis!

För de (som jag) vill gå ner i vikt, eller bara vill sköta kosten lite så har jag några tips på nyttigare godis, om du fortfarande vill ha någonting att smaska på under lördagskvällarna!

Bananglass
Skär bananbitar och lägg i frysen i en timme. Smakar ungefär som bananglass.

Torkad frukt
Välj valfri frukt och torka den i ugnen. Det tar lång tid, men det är gott och nyttigt!

American sweets
Träd på en banan på ett grillspätt. Smält mörk choklad och doppa bananen så den blir helt täckt av chokladen. Hacka nötter eller använd kokos och doppa bananen i det så att den täcks helt. Lägg in bananen på en tallrik i frysen. Resultatet blir ett nyttigt alternativ till glass!

Piggelinglass
Lägg in vindruvor i frysen ungefär två timmar. Då blir de iskalla, men ändå inte för hårda. De smakar ungefär som en nyttigare piggelinglass.


Dagens låt!


Jag vet att den är gammal. Men den är fortfarande otroligt bra! :)

96 dagar!

Idag är det 96 dagar, alltså tre månader och 6 dagar kvar tills vi åker till Tunisien. Jag längtar! Bara att veta att det är människor på hotellet just nu som håller på och arbetar och målar om gör mig irriterad. Jag vill också vara där! Det är inte långt kvar nu. Jag måste försöka använda den här tiden till att lära mig alla danser, men också att gå ner lite i vikt.

Aja, idag så skulle jag egentligen ha åkt till skolan. Men jag orkade inte. Det var sista dagen idag innan lovet, nu gäller det att vila ut och må bra, göra läxor och komma ikapp. Jag har en och en halv vecka på mig nu. Nu jävlar ska jag komma tillbaka och allt ska kännas bra. Jag får inte utsätta mig själv för mer stress längre, min kropp klarar inte av det. Nu ska jag sätta igång skivan ifrån Tunisien och dansa lite. Det är väl också träning? :)

Godnatt!

Jag har varit lite tråkig ett par timmar nu, det förnekar jag inte. Men jag hinner inte blogga om något särskillt nu. Mamma vill ha datan och jag är ändå ganska trött. I morgon hoppas jag på att vara med Sandra, och känna lite på hennes mage, även om den inte syns någonting (hon är ju bara i v.6) så känns det ändå mysigt att veta att det är någonting som ligger där inne. Men jag vet inte hur det blir med det, är jag hemma ifrån skolan så är jag hemma ifrån annat med. Men jag tycker ändå att det är onödigt att åka till skolan för att bara gå på en lektion. Aja, vi får se hur det blir med det ;) Godnatt!

Dagens låt!



Fan vad den här killen är grym! Jag vet att jag är lite efter med det, han var liksom med i lilla melodifestivalen förra året, men i alla fall. Det är verkligen värt att lyssna på låten :)

Träna hemma!

Här kommer de tips för de (som jag) inte har råd att köpa ett gymkort, och absolut hata att vara ute och träna mitt i vintern!

Pushups kan de flesta, men här kommer lite instruktioner!





Två stolar, det har väl alla hemma! :)


Det här bästa klippet tyckte jag var bäst! :)

Godmorgon!

Godmorgon! Tänkte bara säga att jag inte kunde sova så mycket i natt heller. Jag somnade ganska sent, men ändå vaknade jag kl 8. Jag tycker att det är så konstigt. Jag fattar inte, jag är skittrött, men ändå får jag inte sova ut riktigt. Aja, jag börjar känna mig piggare nu i alla fall. Kanske var det bra att vara hemma och vila ut ett tag. Och det var nog också bra att ta mammas vitamintabletter. Jag känner mig mycket piggare nu än för några dagar sedan. Nu när jag känner mig så pigg och glad så tycker jag att det är en bra dag för att börja försöka gå ner i vikt. Och eftersom jag inte kommer gå i skolan på en och en halv vecka (eftersom det är lov) så är det lätt att köra GI nu utan konstigheter!


Eftersom jag har så dålig fantasi när det gäller mat så är det verkligen bra att internet finns! Hittade en massa gott där som jag kan äta utan att få skuldkänslor :)


Godnatt

Godnatt. Måste bara säga att jag blir hemma i morgon med. Jag orkar verkligen inte ta mig till skolan. Så det blir ingen pjäs för mig tyvärr :( Ska se till att bli piggare nu, så jag får ha lite skoj på lovet i alla fall! :)

            Puss!
 


Något man saknar dagar som dessa.



Apropå de sista bilderna så saknar jag verkligen att kolla mig i spegeln och tänka: "woow, vilken snygging!"

Kom ta min hand

Godmorgon! Hoppas att alla också har sovit jätteskönt i natt för det har verkligen jag. Men sen att jag inte kunde sova längre än till 9, det är en annan sak. Idag tänkte jag lägga mig framför en film, och bara slappa. Jag orkar verkligen inte göra något annat. Jag längtar tills jag blir pigg igen. Jag saknar den där känslan av att tycka att det är roligt att komma tillbaka till skolan. Det vill bara skita i skolan helt och hållet nu. Men i morgon gäller det!

Jag måste se till att åka till skolan i morgon, jag och mamma ska nämligen se pjäsen "kom ta min hand" senare på kvällen. Men jag måste hämta biljetterna av min dramalärare innan så jag får lika gärna åka dit ;)


Får hoppas på att den är bra! :D
Någon som har sett den föresten?


Godnatt

Ja, godnatt föresten. Jag ska sova nu, pallar inte att sitta uppe mer.
Puss

Ge mig !

Mitt hår har växt ungefär 3 cm på ett halvår. Det är mindre än hälften av vad det ska växa på den långa tiden. Jag vet inte varför det växer så söligt, undra om det också kan bero på stressen.

Snälla, ge mig både den här längden och färgen, tacK!

Jag skulle nöja mig med hår till brösten i alla fall. Om Ashley hade plattat håret så hade det ju räckt ner till naveln!


Dagens låt!


Första gången jag hörde låten tyckte jag att den var lite konstig. Men nu när jag lyssnar på den mer så blir den bättre och bättre :)

0 eller 16?


Ärligt talat nu, vad hade ni valt?

Jag är själv ganska stor. Och de flesta i min situation skulle hellre bli en size 0. Inte jag. Jag skulle kunna leva såhär hela livet, bara jag slipper se ut som ett benrangel. Många håller nog med mig, man vill ju ha något att ta i!
Jag tycker att det är vackert med kurvor, jag tycker inte att en person som är stor, men nöjd med sin kropp och gillar sig själv bör gå ner i vikt. Så länge det inte är farligt så borde alla ha kurvor enligt mig!

Vad skulle du valt?


Kissie=Sveriges Megan Fox?


För det första vill jag säga att jag har inget problem med Alexandra alls. Hon är en riktigt smart tjej egentligen, hon vet verkligen hur man får läsare! Men det där med att kalla sig själv Sveriges Megan Fox var väl att överdriva! Fylliga läppar, brunt hår och smala former måste vara den enda likheten.
För det första-
Megan Fox har snygga, putiga läppar medans Kissie är tvungen att betala hur mycket som helst för att få dem så, och då är det inte ens snyggt!
För det andra- Megan fox har hur snygg och fin hud som helst medans Kissies är orange. Liiite för mycket puder där va?
För det tredje- Kissie har silikonpattar och Megan har naturliga, underbart fina bröst.
För det fjärde- Megan har glimten i ögat till 100 % och vet verkligen hur man uttrycker sig själv med ögonen. Kissie öppnar dem och nöjer sig med det. Hon behöver en massa smink för att ögonen ska se djupa och härliga ut. Megan kan vara nyvaken och se lika dan ut ändå!


Förstår ni vad jag menar med fina läppar och djupa ögon? ;)
Jag kom just på att bland alla bloggare så är Kenza oerhört lik henne. Jämfört med Kissie i alla fall!


Putiga läppar och djupa ögon, rawr!


trött

Jag är hemma ifrån skolan idag. Jag är så trött hela tiden, jag orkar inte nå mer. Vi skulle egentligen på bio idag, men nu blir det inget av heller. Vad gör jag uppe nu egentligen? Just det, jag måste sjukanmäla mig. Jag vill inte få ogiltig frånvaro. I alla fall, jag orkar inte blogga nu. De sa på UM att jag skulle ta all tid det behövdes för att bara vara för mig själv, och göra exakt jag vill. Så nu ska jag göra det!


stress

Fick reda på en tråkig sak idag. eller, jag har ju vetat det det ett tag. Kanske inte så jättekul att veta, men jag har haft mens i mer än två veckor, den vägrar ta slut, jag vet inte varför. Därför blir jag trött och hängig, och allmänt grinig. Jag har ingen ork kvar, jag förlorar ju blod! Men i alla fall så tror de att anledningen är för att jag är så stressad, slutar jag inte stressa så kan det bli mycket värre. Så nu får jag skärpa mig. Måste ha tid för mig själv och jag måste ta det lugnt. Det skulle vara helt underbart att ta ledigt ifrån skolan ett tag, men jag antar att det inte går.

fullspeckad helg

Den här helgen har det hänt mycket, så jag tänkte kort sammanfatta min helg. I fredags vet ni att jag var hemma med mamma och mös framför tvn och så. På lördagen åkte jag till mikaelsgården, hade olika grupper, samtalade, lekte lekar och åt mat. Sen åkte vi inte till stan och bowlade. Självklart vann jag! Kanske för att jag mötte en kass Amanda och en duktig marika med lite otur. Efter det så åkte vi till ett litet hus utanför kyrkan och hade övernattning där. Det var superkul! Men konfirmanderna var väl lite dryga kanske. Men det är det värt!

Samma kväll så fick jag också ett sms av en kompis där det stog att hon var gravid. Det var svårt att tro på det eftersom hon har inbillat sig så många gånger förut men det har visat negativt. Så jag åkte till köpis för att möta henne och hennes kompis. Där visade hon testet hon hade gjort dagen innan. Det visade starkt positivt. Men hon ville testa igen för hon trodde inte på det själv. Så hon gick och köpte två till, sen gick vi hem så gjorde hon båda testen samtidigt och båda visade positivt efter bara nån minut.

Nästa helg ska jag hem till henne för att göra det sista testet. Visar det också positivt så får vi kontakta en barnmorska, men också troligen soc.


barnprogram

Hej! Idag vaknade jag kl halv 8. Jag förstår att det blev så tidigt med tanke på tiden jag la mig igår. (10 minuter senare) oj, jag glömde bort att jag höll på och blogga. Jag fastnade i nått barnprogram på tv. Finns det nån töntigare än mig? Barnprogram är mitt allt, yeah! Skämt åt sido...
Catwoman var inte på tv igår! :O jag hade tydligen hört fel, typiskt mig och min dåliga hörsel! Så det var alltså därför jag gick och la mig så tidigt. Och jag vaknade i bra tid för att bli pigg och förbereda inför övernattningen. Det var ett tag sedan jag träffade mina konfirmander, så det ska bli skönt!

Nu måste jag äta frukost. Jag kommer inte kunna blogga nå mer idag, utan bloggar i morgon kväll i stället och berättar vad vi har gjort och så. Puss på rumpan! :)


seg period

Det känns som att jag inte har någon energi kvar längre.
Jag vet inte varför, men det blir ofta så att jag lägger mig jättetidigt. Jag kan lägga mig kl 8 på vardagar. Nu är det liksom helg, och jag planerar ändå att gå och lägga mig nu. Fast i och för sig så har jag en hel del saker att göra i morgon så jag kan ju inte sitta uppe hela natten, men ändå, vad händer med mig egentligen?

Nu kommer mamma med daim, bara för att jag inte ska gå och lägga mig än. Snacka om att fjäska! But good for me! ;)


Eva 19 år!


Jag glömde föresten att säga att min älskling eva fyller 19 år idag. Grattis! :)


Bolibompautbildningen?

Jag brukade störa mig på människor som kallade barn och fritid för bolibompautbildningen förut. Men nu börjar jag faktiskt hålla med. Inte för att det är tråkigt att skriva rim och ramsor, det är roligt och vi lär oss säkert någonting till framtiden. Men ibland blir det bara för mycket!
Det här är mitt rim:

Borsta tänderna måste alla göra
och skrubba rent sitt lilla öra.
Tvätta kläderna är bra.
Förut en gång min mamma sa:
Ät upp min vän på tallriken
så kanske du får fika sen.
om inte det, var glad ändå.
Äta mycket mat kan göra så
att du växer upp en vacker dag
och blir stor och stark och inte svag.

Gulligt va?


gårdagen

Tänkte berätta om gårdagen. Jag var i alla fall med Marika och Linda igår. Linda har jag inte träffat på jättelänge, så det var skönt att äntligen få träffa henne. Vi skulle egentligen på hockeymatch, men den blev uppskuten och vi orkade inte vänta flera timmar. Så vi åkte hem till Marika och sov där. Det var kul att träffa tjejerna igen!

Ikväll blir det att vara med mamma hela dagen. Kolla på film och mysa framför tv:n. Skönt att vara med mamma ibland också. Det var ett tag sedan. Catwoman går ikväll, yeah!


Vad ska OS vara bra för?

Det blir faktiskt en tidig kväll för mig. Skittöntigt, jag vet. Men jag är trött och jag vill sova! Idag när jag kom hem så gjorde jag läxa, tvättade, gjorde läxa, är det inte andra avenyn idag föresten? :O panik, panik, måste kolla...

...jävla OS! vad ska det vara bra för? Nu är jag sur så nu ska jag sova. Godnatt.


mitt löfte

Jag är smart.
När jag väl sätter igång med ett arbete så vet jag verkligen vad jag håller på med, jag förstår.
När läraren pratar om något och jag verkligen lyssnar, så förstår jag nästan allt.
Jag har visst inte så bra betyg just nu, vilket beror på min lathet.
Om jag verkligen ansträngde mig och gjorde mitt bästa så hade jag legat på vg och mvg i alla ämnen.
Det är dags att sätta igång och jobba nu, för jag vet att jag kan!

Jag är älskad.
För det första så har jag en familj som älskar mitt enormt, och endast vill mitt bästa.
Mina vänner är helt underbara och jag vet att de bryr sig om mig, även om det ibland är svårt att visa det.
Jag har mig själv, det viktigaste av allt, jag är stolt över vem jag har blivit.

Jag är en förebild.
Jag är och har varit aktiv i föreningar, välgörenhetsarbeten och volontärarbeten.
Jag är frivillig konfirmandledare och jag har varit det i snart tre år.
Jag har skickat in en ansökan om att bli kontaktperson, fått svar, och ska ringa dem idag.
Jag är en person att lita på, jag bryr mig om människor och anser att alla har samma chans till allt.



Vi tummar på det

Jag kom till skolan 40 minuter tidigare idag. Så jag har suttit och lekt lite med datan medans jag väntar på att de andra ska komma. Vi ska snart samlas inne i klassrummet och sedan gå på föreläsning. På rasten hoppas jag att jag kommer hinna träffa Marre, för det var ett bra tag sedan! Jag har saknat henne.

Jag hoppas att jag kommer få tid att åka till pappa snart, det var länge sedan jag var där, och nu efter Isa har dött så känns det viktigt att inte glömma bort dem. Jag saknar Isa som fan och det känns konstigt att aldrig kunna träffa henne igen. Undra hur det då känns för de som träffat henne varje dag under 12 år. Aja, jag måste sluta tänka på det där. Jag ger fortfarande mig själv skuldkänslor för att jag inte var där så ofta de senaste åren.

En annan jobbig sak just nu är det där med min mobil. Jag kan ju inte ta bilder eftersom mobilen med kamera på gick sönder. Så nu kommer sånna där tråkiga, tomma inlägg som vanligt. Det hade varit så mycket roligare om jag hade lite bilder att visa. Men det kommer väl. Åh, det känns som att det enda jag gör här på bloggen är att beklaga mig. Jag bara berättar om det som är tåkigt och jobbigt, jag måste verkligen skriva om roliga saker också. Nej, nästa inlägg jag skriver så lovar jag att skriva 3 posetiva saker om mig själv eller om mitt liv som det ser ut just nu. "vi tummar på det".

årets första tussilago

Jag kom hem ifrån skolan för en timme sedan och är helt slut. Har så mycket läxor och prov och sånt nu innan provet, så nu gäller det verkligen att ligga i! Har mycket att göra nu några dagar, men det kommer vara värt det. Idag blir det att gå igenom lite böcker och leta de papper och sånt jag kan använda för att träna på provet. Måste också hinna med att äta mat och dusha, så eftersom jag har tre viktiga läxor i skolan så tar jag en varje dag så jag är klar till helgen ;)

Nu skulle det vara härligt att få bort snön! Det är halt och kallt och sliskigt, jag hatar detta! Jag längtar till våren, att se den första tussilagon är väl det underbaraste som finns? Att kunna sitta på bryggan och doppa fötterna, eller att ta promenader utan att frysa ihjäl eller ramla omkull.


Nu måste jag göra läxa!


pulkabacke

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen, och jag kan tyvärr inte slänga in ett vidare långt inlägg. Min helg har varit fullspeckad, och den är inte slut på långa vägar. Igår var jag och Eva lekledare på ett barnkalas med 10 barn, och jag kom inte hem förän 11, helt slut var jag! Idag har jag och mamma varit barnvaktsedan halv 11, och hon stannar till 6 i kväll. Efter det så går vi upp till mormor och kollar på melodifestivalen. I morgon ska jag och Eva åka till högbo med några barn. Då blir det att få ansvar för troligen 4 barn i pulkabacken. Jobbigt ;)

Nu ska mamma, jag och Elin klä på oss och gå till pulkabacken ännu en gång, har radan varit ute en gång idag, men nu blir det igen ;)

Tänker tillbaka

Idag har jag tagit med en massa bilder på mig och min barndom till skolan. Går inte en minut utan att man tänker och längtar tillbaka. Vissa saker saknar man mer. Många förstår nog vad. Sexan var en tid av besvikelse, längtan, vänskap och mycket, mycket kärlek. Känns förjävligt att känna att jag inte kommer uppleva samma sak igen. Det känns lite töntigt, jag menar, sexan, hur gammal är man då egenligen? Vad finns det egentligen för slags kärlek då? Men jag behåller det för mig själv, struntar i alla annat och tänker tillbaka..

Men, från det ena till det andra. Idag är det torsdag. Jag ska snart in på lektion. Sen blir det drama i nästan 3 timmar och sen slutar jag. Skönt att komma hem och bara ta det lugnt ibland också. Orkar inte åka någon annanstans. I morgon vet ni vad som gäller. Barnkalas! :D

Kungsberget

Har varit i kungsberget idag med barn och fritid. Det var ganska kul, men kallt! När jag väl testade att åka lite skidor så blev det genast mycket roligare. Efter det så stack jag på möte på mikaelsgården. Vi var tvungna att planera övernattningen med konfirmanderna nästa helg. Blir nog skoj, bowling och så.. Nu är jag jättetrött, ska sova, upp i tid, göra lite läxa på väg till skolan, sen är det skola fram till kl 5. Då sticker jag hem direkt och fortsätter med läxan. Hoppas alla har haft en lika trevlig dag som jag!

4 månader minus 3 dagar.

Jag sitter i skolan nu. Försöker hitta någon som har lust att låna ut en gammal mobil ett tag, men det finns verkligen inte någon! Men jag struntar i det ett tag och försöker fokusera på något annat. Idag ska jag möta Eva på stan när jag har slutat. Efter det så sticker jag hem till mig och fixar lite bilder till en uppgift i skolan, sen ska vi gå till Tom, veronika och ungarna och planera kalaset på fredag. Eva och jag blir lekledare, det kanske jag redan har sagt föresten...

Tänk att vi snart är där. närmare bestämt 4 månader minus 3 dagar.

R.I.P mobil

Ursäkta för dålig uppdatering. Ibland är det svårt att få tid. Igår så hann jag inte blogga på morgonen eftersom jag sov hos Eva och hon blir stressad av att ha datorn på innan hon ska till bussen. Efter skolan igår så stack jag till stan och köpte hårfärg, efter det så åkte jag och Eva hem till mig och hon slingade då mitt hår. Jag måste medge att det blev snyggt, lite för ljust kanske, men det får jag stå ut med!

Min mobil är sönder, det är verkligen skitjobbigt! Jag hör när andra ringer och jag kan svara. Men jag kan inte läsa sms, skriva sms eller ringa. Displayen är nämligen sönder, så jag ser ingenting. Tur att jag har ljud på, för jag hör i alla fall när någon ringer.

Är det någon som har en gammal skruttig mobil att låna ut tills jag skaffar en ny eller lagar min?


Godnatt

Sitter hemma hos Eva nu. Sover här i natt, bäst så. I morgon tar jag 10 över 8 bussen till skolan, efter det sticker jag och köper hårfärg också slingar Eva håret på mig. Det ser jag fram emot! :)

sötnosen!:)


Mindre än 4 månader

Som de flesta vet så är det mindre än 4 månader kvar tills jag, mamma och Eva åker till Tunisien. Jag längtar som fan! Sitter just nu och kollar lite på bikini. Det kanske är dags att köpa en snart.

Min barndom

klockan är redan kvart i två. Läxan tog längre tid att göra än vad jag trodde att den skulle. Jag håller på med ett släktträd och jag måste komma på alla mina släktingars namn födelseår och dödsår om det är så. Det är svårt! mycket svårare än vad jag trodde om jag ska vara ärlig. Men jag har i uppgift att ha bilder på de närmaste släktingar, det håller jag på med nu. Det är jobigt att behöva klippa sönder en massa bilder, jag vill ju ha kvar dom. Särskillt på morfar, jag har inte så många bilder på han. Men jag ska se om jag hittar några dubletter. Nu ska jag snart lägga undan alla bilder och fotoalbum som jag har plockat fram, sen ska jag dansa i en halvtimme, duscha, ja ni vet resten.. Jag ska se till att göra så mycket som möjligt med den här skoluppgiften. Min barndom var hur underbar som helst, och det vill jag visa på alla sätt som går! Puss!

Dansa?

Föresten, om ni undrar vad jag menar med dansa, så är det så att jag håller på och lär mig danserna till Tunisien-resan. Förra året så vägrade jag gå upp och dansa, men man lever ju bara en gång, så nu jävlar!

Ta tag i dagen!

Jag förstår inte hur jag klarar av det, jag har nästan inte klarat av det. På onsdags morgon så vaknade jag hos marika med täppt näsa och ont i halsen. Så i stället för att åka till skolan med de andra så stack jag hem och vilade. Det blev bara sämre och sämre, så jag var hemma hela veckan. Idag är det söndag, och jag jag fortfarande täppt näsa, men mår mycket bättre. I morgon ska jag ut för första gången på nästan en vecka. Skönt! Visst, jag var sjuk. Men jag förstår fortfarande inte hur dum jag kunde vara och bara sitta här framför datan och tv:n. Det finns så mycket bättre saker att göra! Så nu, idag, tänker jag göra så mycket som möjligt för att ta igen allt. Jag tänker faktiskt göra ett schema, eftersom jag aldrig annars gör som jag planerat!

12.00: Diska all disk

13.00: läxa

14.00: dansa

14.30: duscha

15.00: städa mitt rum

16.00: ta hand om mina husdjur på facebook

17.00: troligen gå till mormor och fika

18.00: dansa

18.30: ta det lugnt framför datan ett tag

19.00: sortera papper, böcker osv på mitt skrivbord

20.00: hänga tvätt, lägga in kläder i garderoben
21.00: spiderman 3
23.00: data
23.30: Sova

Får se om jag håller det här, inte för att jag tror det. Men det skadar inte att försöka ;) Som ni ser så ska jag diska nu. ush! Men det behövs verkligen. hör av mig sen!


Mitt 2009 i bild!

Ja, rubriken berättar det mesta. Jag tänkte lägga ut en massa, massa bilder för att visa de roligaste dagarna av 2009. Enjoy!


Marika på bussen på väg till Johan.


Blev bjuden på mat, kollade film, spelade spel.


Denna dag (11/5) fick jag reda på att Lotta var gravid.


Var med Emma hela dagen, och tog en massa söta bilder!




följde med marika när hon skulle slinga håret ;)


Byggde korttorn


väntar på bussen som ska ta oss till stockholm!


Förfest hos Linda


En lite full Emma!


Fest hos Biggy!


Käka sallad


Den bästa sommaren någonsin, det går inte att sakna er mer!


Bruten arm i 2 månader


Tunisien


Och ja, det där är en livs levande falk.


Han var också en del av mitt 2009.


Eva och jag prövade underkläder. Kul hade vi !


Fest hos Alex som verkligen spårade ur.


Bio med mamma och moster


Apu:n på söder´s zoo har betytt så mycket.

Okej, det var de bilderna jag tyckte var värd att visa. Det finns så mycket mer jag kunde ha tagit kort på, men har slarvat med kameran så mycket. I år ska jag försöka ta fler bilder! :)


Välkommen till min nya blogg!

Okej, det här är typ 4:e gången jag skapar ny blogg. De senaste månaderna har allting handlat om att skriva om saker som andra vill läsa, bara för att få fler besökare. Men eftersom jag skrev om saker andra ville läsa, så tröttnade jag snabbt. Jag måste lära mig att jag bloggar endast för min egen skull. Så bloggen jag skapat nu, den är en ny början, på min alldeles egna blogg, med mina åsikter, mina tankar och mitt liv.

För er som inte läst min blogg tidigare så är jag en 17-årig tjej som bor lite utanför Gävle. Jag går andra året på barn och fritids-programmet på polhemsskolan, och jag bor hemma med mamma. Här kommer en bild på mig så ni ser vem det är som skriver:

puss!

RSS 2.0