Mensvärk.

Jag har mensvärk, men mensen är 5 dagar sen. Jag har haft ont i magen hela veckan nu. Men idag är den värre än någonsin. Tro mig, jag har aldrig haft såhär ont ! Nu måste mensen komma snart!

Det regnar här i Månkarbo idag...

Du har det säkert bättre än jag.
Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra.
Men det regnar här i månkarbo idag


Som du förstår så regnar det här. Det blir säkert bättre snart! Troligen, förhoppningsvis. Om inte, så är det skönt med lite regn också :)


Stor saknad.

Jag saknar mina vänner enormt när jag är här borta. Men ändå är det skönt att komma bort, och det behövs verkligen! Det är svårt att fatta hur mycket mina vänner har förändrat mitt liv. Tänk vad mycket vi har gått igenom egentligen! Jag tänkte lägga ut lite bilder, på mig, mina vänner och (enligt mig) minnesvärda dagar från några år bakåt. För trots allt så är livet inte dagarna som passerar. Utan det är dagarna man minns. ♥

Ni är mina stjärnor - Ni leder mig när jag är vilse


Du är min klippa - dig kan jag alltid luta mig motDu är min hjälpande hand - Du finns alltid där för migDu är min sol - Du får mig att le


Du är min detektiv - Du ser om något är fel


Du är min vakthund - Du gör mig trygg


Du är min andra halva - Du gör mig hel
Er kommer jag alltid att vara rädd omVi lever inte för att äta, vi äter för att leva.


ingen vill sluta såhär.

Ansans.

Jag fick ett sms av mamma idag. Tydligen så har jag fått mitt körtillstånd, och jag ska ut och köra i morgon egentligen. Men jag är ju fan i Månkarbo! Jag vill stanna här några dagar till. Men tydligen går inte det. Jag ska ringa Ansans i morgon och höra om jag kan boka om lite tider. Det skulle vara skönt om jag kunde stanna här till torsdag, fredag. Men vi får ju se hur det går med det. Tyvärr blir det inget långt inlägg nu. Jag har mensvärk, och jag vill sova. Men jag uppdaterar mer i morgon och berättar om jag kommer hem till Gävle eller inte :)

Lördag.

Idag är det lördag, i morgon är det söndag. Tiden går så fort här i Månkarbo! Jag hoppas att jag har gått ner lite i vikt nu när jag kommer tillbaka, för jag sköter mig verkligen. Jag hade faktiskt tänkt att sova snart. Eller, först lägga mig och kolla lite på tv. Det blir en tidig kväll ikväll. I morgon ska vi åka och hälsa på lite kusiner. :)

Månkarbo.

Nu är jag tillbaka igen efter en liten paus. Jag är just nu i Månkarbo hemma hos pappa, och jag planerar att stanna här några dagar till. Jag skulle egentligen hem på söndag, men just nu känner jag att jag behöver vara borta även längre! Eftersom det troligen inte blir nå övningskörning nästa vecka så kan jag ju stanna hur länge jag vill typ.

Mina små kusiner är här och hälsar på idag. Eller små kan man ju inte säga att de är heller. Dom är redan 10 år! Jag kan inte fatta att de är lika gammal nu som jag var när de föddes. Tiden går så snabbt, och jag önskar verkligen att jag var här oftare. Jag träffar mina kusiner 1-2 gånger om året, och det är inte okej! De yngsta barnen kommer snart glömma bort mig känns det som. Därför är jag här längre nu, och då tänker jag utnyttja den tiden så mycket som möjligt.

Hur som helst så berättade Linda idag att hon har gått ner 7 kilo! Hon är jätteduktig och jag är verkligen stolt över henne! Det blir troligen jag som får bjuda henne på bio, men det är hon värd för att hon är så duktig. Det är trots allt hon som har varit min största motivation till att börja med GI.

Tyvärr så tror jag inte att jag har gått ner så mycket nästa gång jag väger mig. Jag fuskade igår, jag åt både godis, våfflor och rostat bröd. (Dumma, dumma mig!) Självklart så ångrar man sig som fan efteråt! Men nu har jag lånat en bok av min kära faster som ska hjälpa mig med GI, eftersom jag tycker att det är svårt att veta vad jag ska göra för mat. I den boken finns det dessutom massor av träningstips som kommer hjälpa mig otroligt mycket!

Nu ska jag spela lite spel, men jag hör av mig sen! puss

äcklig.

Sitter och kollar på film just nu. Jag kom på att jag ska upp kl halv sex i morgon, så jag måste nog sova nu snart. Just nu känner jag mig äcklad av mig själv. Jag har nästan gått ner 5 kilo på cirka en vecka, så jag borde vara stolt över mig själv! Men jag ser aldrig någon skillnad, och det stör mig som fan! När ska folk börja säga att det syns att jag har gått ner i vikt? Även fast jag äter GI (och då menar jag att jag följer det starkt) så får jag ändå skuldkänslor över att äta lite grann. Jag har ätit två mål under hela dagen idag. Det första var kl 11, och jag kände inte att jag blev lite mätt alls. Efter det väntade jag fram till kl åtta, och då åt jag soppa. Jag blir äcklad när jag kollar på mig själv. Jag längtar tills jag kan känna mig stolt och trygg i min kropp! När nu det kommer att bli...

Det är i just den här situationen jag ska stå ut.

Det går jättesakta!

"Förr eller senare spricker en bubbla, håll ut några dagar till". ♥


Som änglar har vingar så har jag tid.

När mörkret faller och ljuset inte längre når mig
När trädens tunga löv blir röda och regnet blir till is
När soldaternas tunga kliv, och ljudet klingar från vapen i en evighets strid
Kan du tala med mig, kan du komma till mig, så finns jag där.

Och som änglar har vingar så har jag tid.

Någon som har gå ner i vikt-tips?

Vad som helst, det är bara att tipsa! :)

Down, down, down...

Just nu går det bara ner för mig, jag är verkligen stolt! Hur mycket visar jag typ i morgon eller på tisdag eller något. Jag och Linda har ju slagit vad. Den som går ner tio kilo först ska bli bjuden på bio. Det står ganska lika nu, så jag måste kämpa! Jag har nästan hälften kvar bara. Idag har jag dansat i ungefär en timme, väldigt jobbigt om man anstränger sig. Så nu har jag ont i hela kroppen, mest i ryggen och benen. Så snart ska jag och mamma gå hem till mormor och hälsa på lite. Då blir det att sätta sig i hennes massagestol, det kanske blir lite bättre! :)

Mamma sa igår att det redan börjar synas lite skillnad. Hoppas att de ser skillnaden när jag kommer tillbaka till skolan om en månad. :)
Hör av mig sen!


Min vikt :)

I början rasade jag ner i vikt! Men nu går det lite segare... Så fort jag går ner så är det väl lugnt antar jag :)


Hemma ifrån Frankrike igen! :)

Faktiskt så är det riktigt skönt att vara hemma igen. Det var inte lika roligt den här gången som förra. Just nu sitter jag i morgonrocken hemma och väntar på att mamma kommer hem. För då blir det mat! Jag har börjat med GI igen och jag hoppas verkligen att det kommer fungera den här gången. Jag ska ner i vikt! Jag har gått upp nu bara sedan Tunisien, men har gått ner väldigt snabbt igen på bara två dagar. Så jag är påväg åt rätt håll i alla fall :)


Det syns lite bättre nu med färgerna föresten. Just nu ligger jag exakt mellan det svarta och röda. I morgon bitti hoppas jag att jag har hamnat på det röda. Och nästa månad hoppas jag att jag ligger på det gula! :)


Väskan färdigpackad alldeles strax!

10 par trosor - en till varje dag

7 par linnen - ett för varje dag utanför bussen 

en långärmad tröja - utifall det blir kallt

3 bh

en kofta     

en klänning - inte ofta jag klär mig i det, men utifall

4 par tights

kortlek -
Det kommer alltid till användning i bussen

en skrivbok - jag måste få ur mig mina känslor!

körkortsteoriboken - Marika får hjälpa mig

godis

mackor

kalla pannkakor

läsk

frukt

plåster -
Utifall jag får skavsår

kylkräm till fötter - vi går nog en bit

åksjuketabletter - bussresan går så mycket snabbare då!

pengar

mobil+laddare

kamera

bibel -
Den kommer komma till användning

kudde,täcke,lakan,filt - Både till bussresan och boende i Taize

smink

shampo&dush

Deo

tandborste, tandkräm

rakhyvlar

pass!Någonting mer? :DUrsäkta mig för den evighetslånga bloggtorkan!

Jag har gått upp i vikt!


När hade jag tänkt att jag skulle hamna på den gula då? :O


RSS 2.0