Så kommer hon in och fyller hela rummet.


Ibland måste man tacka Gud! Det mest fascinerande med henne är att hon har varit i Taize, samma kloster i Frankrike som jag har varit i, samma ställe jag åker till om en månad. Kvinnan har smak! Om man nu får kalla henne kvinna. Denna nykända människa är bara ett år äldre än mig, och var helt okänd för bara några månader sedan, även i Tyskland!

Love, Oh, Love. I gotta tell you how I feel about you.

Blond vs brunett!

Jag har nyss kommit på att blond verkligen är MIN hårfärg. Jag kände mig mer säker i brunt, men det var för att det var lättare att gömma sig. Men jag sitter och kollar på gamla bilder nu från då jag var brunett, och nej, jag ser nog lite piggare ut i blond! :D

Vad tycker ni? :)


"hon har, solen i ögonen och spilld mjölk överallt"

Jag hade bara lust :)


Bilder!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. Den här veckan har gått så fort så jag hinner inte ens tänka! I morgon är det sista skoldagen den här veckan, sen är det helg. Efter det är det mindre än en vecka kvar till Tunisien! :D

Just nu sitter jag hemma hos mig med Eva och mamma, vi ska snart dansa. Trevligt! Jag tänkte lägga in lite bilder ifrån Stockholmsresan i fredags. :)


Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på


14 dagar

Nu är det 14 dagar, två veckor eller en halv månad kvar (beroende på hur man räknar det).
Det är oerhört lite! Svårt att förstå att vi är där snart. Så på tv nu att vulkanskiten är borta och kommer troligen inte tillbaka igen. Såå lycklig man blir!

I fredags var jag ju som sagt i Stockholm. Det var riktigt trevligt faktiskt. Bra väder, soligt och skönt mot kvällen. Åkte det mesta, och hade det underbart med mina tjejer!

Igår konfirmerade jag mina konfimander. Det gick också superbra, hela min helg har varit bra. Igår var jag med eva hos Tom och veronika och kollade på film. Somnade framför filmen och vaknade och somnade periodvis hela natten fram till kl halv sju då eva väckte mig och sa att jag var tvungen att gå för att hon skulle iväg på nån hästvisning. Så jag promenerade hem och la mig igen. Vaknade 11, sen har jag tagit en massa tupplurer under dagen, fattar inte vad det är med mig.

Undra om mensuppskutningstabletter kan förändra någonting med kroppen. Jag känner mig trött och irriterad hela tiden. Och väldigt tung i huvudet, som att jag har feber. Aja, godnatt!


börja bara vissla

Idag är det torsdag. Just nu sitter jag i skolan och har allmänt tråkigt. Har egentligen ingen lektion nu, men sitter i klassrummet ändå och har det trevligt! Sitter och lyssnar på lite disneylåtar som vi kommer att använda oss av under våran aktivitet. Jag vill se pinoccio! Var så längesedan jag såg den filmen nu. "börja bara vissla" du vet? Aja, idag ska jag gå i skolan till fyra-fem någon gång, sen åker jag hem och tar det lugnt ett tag tills Eva kommer hem till mig. Vi tänkte dansa lite då, kul är det faktiskt! Sen sover vi troligen hos mig, och åker till Stockholm dagen efter. Roligt va?

I måndags åkte jag hem till Linda efter skolan. Vi färgade både hennes och mitt hår. Jag är lite blondare nu. Skönt att få det gjort innan Tunisien! Jag sov hemma hos henne den natten eftersom jag skulle upp tidigt på tisdagen för att åka till Stockholm med klassen. Det var en trevlig dag!

Igår var jag först i skolan, hade simning, jättekul var det! Skönt att vara färdig med det också. efter skolan åkte jag och Marika till kyrkan för att träffa konfirmanderna. de skulle testa kåpor eftersom de konfirmeras på lördag. Nu känns det som att det kommer gå bra.

Hör av mig sen, lägger också in bilder någon dag på Stockholmsresan :)


Söndag

Idag är det söndag. Det känns som att jag har haft lov eller något. Som ni vet har jag varit jätteförkyld, och har därför inte varit i skolan på hela veckan. Jag har inte mycket att berätta om dagen, ingenting har hänt idag, tråkigt men sant. Jag har i alla fall gjort klart tre läxor idag, så nu är jag stolt! fast ännu finns det gott om det kvar. Jag tänkte ta och lägga mig nu. Jag hoppas att ni har haft en mer händelserik dag än mig. Godnatt!

Dagens


Idag ser jag faktiskt ut såhär! :)

Gårdagen.

Gårdagen var ett rent helvete om man får säga det så. Jag, Linnea och Eva åkte in på stan för att dra till några killar. Det skulle vara fest där, men de ändrade sig i sista sekund, men vi bestämde oss för att gå dit ändå. Där satt vi och drack lite grann och kollade på hockey i nån timme, hade det jättetråkigt! Sen kom Linda och Sara dit också. Vi bestämde oss för att gå ner på stan och äta något i ställe, så det gjorde vi.

Vad som hände efter det tänker jag inte gå in på, eftersom jag tycker att det inte har med så många att göra. Men jag lovar mig själv, att detta aldrig ska hända igen när jag är med.

Jag vill ändra, men jag kan inte utan din tillåtelse! ♥


I know you want me! ;)


Skämt åtsido! Men, såhär ser jag ut, på pricken, jag lovar och svär!

Har bikinin under, eftersom den är så otroligt skön! Ett stort, löst sittande linne har jag också (nej, det är ingen klänning).

Ikväll eller i morgon ska jag troligen smörja in mig med brun utan sol, härligt ska det bli att inte känna sig så blek! Just nu är jag friskare, känner bara av halsen lite grann, men inte är det mycket! Ska snart kliva in i en dusch, och sedan äta lite med mamma. Sen kommer troligen Linnea. Inte säkert än, eftersom hon inte hör av sig. Men dagen är ung.

"I just can´t get you out of my head, lalala,lalalalala" ♥


ny tv! :)

Nu är jag vaken och pigg! Idag kommer troligen Linnea, men det är inte helt säkert än. Jag känner verkligen för att vara med mina vänner nu, man blir deprimerad av att bara vara hemma !
Idag köper vi en ny tv, ska bli så underbart att ha en stot platttv istället för våran. Inte för att den vi har nu är så liten, men vi börjar tröttna på den. Den är trög att starta ibland, och dosan är sönder.

Den tv vi har nu är 28 tum, och vi ska byta ut den mot en 42 tum! Det kommer bli en stor skillnad! :)
Den jag har inne i mitt rum just nu är 20 tum, ungefär så liten som en dataskärm. Så det ska bli skönt att få en lite större där inne också :)
Godnatt!

Nu är jag trött och ska strax sova! Åh, vad jag saknar alla barnfilmer som jag brukade titta på när jag var liten! Har sålt och kastat så många av dem. Just nu vill jag bara sätta mig ner och kolla på Pinoccio, törnrosa, dumbo, madicken, pocahonthas osv :)

Natti natti :D ♥

New moon!

Sitter och kollar på new moon just nu med Eva och mamma. uuuunderbart! ♥


Såhär uppfattar vi dig!

För vissa är det svårt att veta hur andra uppfattar en. Särskillt någon som ser ut ungefär som jag (inte fet, men inte smal). Jag brukar gå in på en viss sida för att kolla upp det där, och såhär ser min kropp ut just nu:


Vilken tjockis! :D
Nu är det i alla fall din tur att se hur din kropp blir uppfattad! Tryck häääääääääär för att komma till sidan :)

för att omväxla kilo till pounds och cm till feet så går du in här och här .

Lycka till ! :D


Så här ser jag ut just nu!


Nej, men allvarligt, tror du verkligen att jag lägger upp en bild på mig själv just nu?
Men faktiskt så är det ungefär såhär jag går omkring här hemma en dag som denna. Snoret rinner, håret står åt alla håll, jag börjar få en massa finnar (ska snart ha mens), Anledningen till att jag går i bara trosor är för det första för att det är skönt (!), men sen så beror det ju också på att jag ska ta en dusch nu =)


Vad kan jag göra?

Det är självklart skönt att vara hemma ifrån skolan, men just nu önskar jag bara att jag blir frisk så snabbt som möjligt. Det finns verkligen ingenting att göra här hemma! Allt jag tänker på när jag är hemma och är sjuk är att kolla på film, eller laga mat och baka. Finns det ingenting annat att göra?

Fortfarande sjuk

Jag är som ni ser, fortfarande sjuk. Febern är borta, men jag har ont i halsen så det känns som att jag snart kommer hosta ut halsmandlnarna. Men när jag väl försöker hosta, finns det inget där. Täppt i näsan är jag också. Nyser hela  tiden (tur att det är så fruktansvärt skönt att nysa).

Jag skulle vilja träna lite på danserna till Tunisien. Men just nu kan jag knappt andas, så det får vänta. I morgon mår jag nog bätttre, då kan jag dansa! ;)

Idag är det 25 dagar kvar till Tunisien <3


Nu är jag tillbaka!

Som ni vet så har jag tagit en bloggpaus på nästan en månad, men nu är jag redo att köra igen. Har inte mått så bra på senaste tiden, och har haft mycket i skolan. Men ändå känner jag att det här är stället där jag borde skriva av mig när det behövs. Det är mycket på gång nu några månader framåt, men bara roliga saker, så jag borde egentligen vara glad över det. Just nu har jag långhelg. Jag är hemma och är jätteförkyld nu, så jag kommer inte till skolan i morgon. Sedan är vi ledig enda fram till måndag. Skönt ska det bli! Detta är vad som ska hända de närmaste månaderna:

18:e maj: Naturhistoriska med klassen, blir där hela dagen.

19:e maj: Konfirmanderna prövar kåpor i Valbo kyrka.

21:a maj: Stockholm med Marika, Eva och Linda! :D

22:a maj: mina konfirmander konfirmeras i Valbo kyrka.

28:e maj: Cruising i Sandviken. Åker troligen dit med Linnea, Marika, Linda och Eva.

6:e juni: Åker till Tunisien i två veckor med mamma och eva.

2:a juli: Åker till Frankrike med Marika i 10 dagar.

mitten av juli-slutet av augusti: Tar körkort

12:e augusti: fyller 18, ut på krogen med tjejerna!


Nu är det inte långt kvar! ♥


RSS 2.0