I morgon!

I morgon åker jag till pappa! Wohoo! Fan vad jag har längtat. Jag blir där i en vecka, och sen när jag kommer hem så blir det tjejmiddag antagligen samma dag :) ibland är livet underbart!


Jag saknar mina tjejer! :)

Nyvaken.

Jag hade en trevlig dag igår! Först åkte vi in till Ove och städade lite. Fick 500 kr var, plus att han bjöd oss på fika och fyllde på pengar på min mobil, 195 kr ;)
Efter det så stack vi på fest i valbo. Minna, Lovisa och Evve. Det var trevligt! Vi åt jättegod mat och spelade spel och lekte lekar och så. Lovisa blev full som en kastrull! haha. Det kanske kommer bilder ikväll eller i morgon. Ska be någon av dem skicka :D Nu ska jag kolla på tv ett litet tag, sedan ska jag äta frukost och göra läxa ;) puss!

sandra v.10:)

Såhär ser sandras mage ut just nu:) den är inte lika stor som förra veckan, men den har blivit mycket rundare i alla fall. Snart börjar man se att det är en riktig bebismage! Nu ska jag hem! puss:D

:)

Idag slutar jag runt 3-4 någonting. Det är en ganska skön dag, fredagar. Inte just på grund av att det äntligen är fredag och helg, utan beroende på att det är ganska roliga lektioner, och allt går mycket snabbare då. Just nu sitter jag med morgonrocken på och en handduk i håret, jag måste göra mig i ordning snart! Idag ska vi på besök nånstans med draman för att testa lite kläder och så :) Ska bli roligt! Snart är det lov, det ska bli otroligt skönt att få åka till pappa ett tag, och "bara vara". Fast i och för sig så har jag en stor lista på saker som behövs göras under den tiden. Så att jag kan få vara ledig från skolarbete två dagar under lovet. Torsdagen (min tjejmiddag) och lördagen (marikas födelsedag).

Nu måste jag göra mig i ordning! :)


film!

Den här dagen har varit jätteseg! Men det beror nog på att jag har gått till kl 5. Nu är jag hemma i alla fall, och jag tycker att jag förtjänar en dag ledig ifrån läxan, också ska jag och mamma kolla på någon film. Jag ska ju trots allt bara vara hemma i helgen, så jag har god tid på mig att göra läxa! :)

73dagar!

Idag är det 73 dagar kvar tills vi åker till Tunisien. Det har varit som en evighet, men snart så, är väntan över. Två och en halv månad kvar ungefär. Det är inte mycket! Jag har inte hunnit tagit ledigt än. Men jag vill vänta med det tills jag har tagit igen mina rester, så att de tycker att jag förtjänar att vara ledig!

Idag så ska vi sitta och lyssna när treorna redovisar och berättar om sitt projektarbete. Trevligt tänker ni.. Men vet ni hur länge jag ska sitta där? Från kl halv nio till kl halv två. Alltså fem timmar. Men vi får ju lunch ett tag också :) Efter det så har jag drama i tre timmar. Också åker jag hem sen och kommer hem 10 över sex. Jobbigt att komma hem så sent. Men då är det bara att fortsätta med läxan! :) Som sagt, inga lediga dagar alls än på ett tag.


snart så <3


Bloggtorka eller vadå?

Jag har inte haft lust att blogga ett dugg nu på typ två veckor. Men nu kör jag igen! Just nu sitter jag och gör lite läxa. Eller, en massa läxa egentligen. Jag fattar inte hur jag kan klara av det! Idag har det varit en bra dag i alla fall. Jag har haft nationella prov i engelska, och det gick hur bra som helst! Så jag är jättenöjd. Sen så är jag också jättestolt över en lärare som många i klassen är väldigt elaka mot. Han har lätt för att vara för snäll ibland, och jag förstår honom verkligen. Min klass kan vara hur jobbig som helst ibland. Men i alla fall så sa han åt de störiga tjejerna som tror att de är något, och som alltid "råkar" hamna längst fram i klassrummet så vi andra får sitta längst bak, att de skulle sitta längst bak denna gång. Och det var underbart! Det var andra gången på två år som jag satt längst fram i klassrummet. I alla fall så började tjejerna klaga. "jag ser ingenting", "jag hör inte vad du säger". Har de svårt att förstå att det är samma sak för oss dag ut och in?

Ibland är det skönt att komma hem och sitta och ta det lugnt ett tag, eller att göra läxa! :)


Jag saknar dig! Nu får du se till att komma till Gävle snart! <3

Hos sandra

Det är svårt att förstå att Sandra har en bebis i magen. På lördag går hon in i vecka 8. Jag slänger in en magbild så får ni se hur hon ser ut nu ;)



Lotta på bf? :)

Jag har förlorat mig blogglust helt och hållet. Men jag ska se till att blogga ändå, för min egen skull. Det behövs! Just nu sitter jag i skolan. Jag börjar kl 5 i 9. Lotta kanske kommer idag, till barn och fritid. Men Elvira väckte henne jättetidigt i morse, så hon har troligen somnat om nu. Jag hoppas att hon vaknar snart, för vi ska göra en hel del roliga saker idag i skolan, så idag passar det verkligen att hon kommer! Och det är många som vill träffa Elvira också (bland annat jag).

Igår var jag till ungdomsmottagningen och bokade om en tid till Sandra. Eftersom hon sov över sist så har de försökt ringa henne hela veckan. Men hon svarar tydligen inte på dolt nummer, så därför har hon inte svarat. De visste ingen tid som fanns då så jag skulle ringa igen ikväll. Troligen så får hon tid någongång den här veckan. Hon måste ju in och prata med någon där, eftersom hon då i samma veva kommer boka in sitt första ultraljud (om ungefär 2 och ev halv vecka). Hennes mage börjar synas nu föresten. Snart ser man att det verkligen finns en bebis där i.

Aja, nu börjar jag snart. Hör av mig ikväll och berättar lite om dagen :)


Gårdagen

Igår åkte jag först in till Sandra och var med henne och Anna fram till kl 6. Efter det stack vi till Valbo centrum, där väntade Linda och Emelie. Vi stack på "fest". (om det nu kallas det med 3 killar plus vi 5 tjejer). Marika kom dit lite senare, me de ville sticka på en gång. Så jag, Emelie och Sandra gjorde som dom och stack kl halv tio. Vi trodde att vi skulle hinna med bussen, men eftersom Emelie fastnade med foten i nån jävla snöhög så missade vi den precis. Så då ringde jag min morbror och frågade om skjuts. Eftersom han är så snäll så var han där på bara 10 minuter. :D Bilder från igår hoppas jag kommer ikväll. Ska höra med Sandra om hon kan skicka!

Nu håller jag och mamma på och städar! Vi har hållt på med det i två timmar, och det blir väl minst en timme till. Sen ska vi äta mat, och kanske gå upp till mormor lite senare :)

Fruktsallad.

Det var ett tag sedan man åt fruktsallad. Jag älskar verkligen frukt! måste se till att göra det någon dag :D


I stället så blir det snart en påse ostbollar. Jag vet, jag skulle börja med GI. men jag orkar inte nu. Jag har tid! :D


vårkänslor

Idag skulle jag önska att jag orkade ta mig ut! Finaste dagen på länge, jag får vårkänslor när jag tittar ut genom fönstret. Snart är det Tunisien och innan det måste ju bara sommaren komma! Det finns inte så mycket tid kvar. Längtar! :)

5 dagar!

Hej! Förlåt för jättedålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga över huvud taget. Jag har haft så mycket den här veckan, och jag orkar inte med någonting mer.

Söndag 28/2
Jag gick hem till Marika för att spela spel med henne, Eva, Linda, Ale, Emelie, Ralf och Monica. Det var jättekul! Självklart så vann mitt lag! Jag bestämde mig för att sova kvar där, eftersom polisen var i Forsbacka och letade efter någon som gick med armborst så jag vågade inte gå ut. Så vi såg till att ha det trevligt inomhus i stället. Men Eva och linda åkte hem.

Måndag 1/3
Jag och Emelie åkte till stan för att följa med Sandra till ungdomsmottagningen. De sa att det inte kunde visas mer tydligt att hon var gravid. Så vi blev självklart glada! Sen gick vi på stan ett tag och kollade lite på kläder innan Ralf kom och hämtade oss. Då åkte vi hem till Marika och bastade och Pilade oss. sandra åkte hem under kvällen men jag sov kvar.

Tisdag 2/3
Vaknade mellan 10-11 någon gång. Åt frukost, bokade biobiljetter, åkte in på stan och fikade, sen gick vi på bio. Det var myys! Fast filmen var ju inte världens bästa, men skönt att komma ut med tjejerna lite.

Onsdag 3/3
Vi var bara hemma hos Marika den dagen. Marika åkte hem till hennes mamma och sov där, men jag valde att stanna kvar med emelie en natt till, jag tror att Marika behövde vara för sig själv ett tag. Det är människor över allt, jag förstår henne verkligen. Men i alla fall så var jag och Emelie bara hemma den dagen, och slappade och så.

Torsdag 4/3
Vaknade kl halv sex på morgonen eftersom jag skulle med Sandra till Ungdomsmottagningen. Men hon sov över så det blev inget. Jag la mig och sov igen och vi vaknade vid 11. Åt frukost, kollade på film, gjorde oss i ordning och sen åkte vi in till stan. Jag mötte mamma och Emelie och Monica gick på stan. Mamma och jag stack till österns pärla och åt tre små rätter. Efter det mötte vi Emelie och Monica på stan igen och sen tog vi bussen hem.

Eter 4 nätter med mycket folk runt omkring mig och aldrig tyst, så känns det lite konstigt att komma hem till tystnaden. Men skönt!

Nu kommer lite bilder!






UM

Ursäkta för dålig uppdatering! Jag sitter hemma hos Marika nu, jag sov hos henne i natt. Igår hade vi fullt upp med att spela spel och kolla på film så jag glömde helt och hållet bort att uppdatera. Marikas pappas flickvän (Monika) och hennes barn är här. Det är skönt att få tid att lära känna dem också, eftersom jag troligen kommer se dem en hel del i framtiden. Snart ska jag in på stan med Emelie (Monikas dotter). Sandra kliver på samma buss som oss i Valbo också åker vi till UM då. Det ska bli skönt att se till att Sandra får lite hjälp angående hennes graviditet. Man tror att man vet så mycket, men egentligen finns det så mycket mer att ta reda på. Jag hör av mig igen i kväll.


RSS 2.0