Jag hatar min kropp, inte mig själv.

Den där äckliga jävla smörjan gav mig ingen njutning alls, utan bara illamående. Vad finns det för mening egentligen?

"If you want a miracle, be the miracle"


Jag är klumpig.

Men ibland måste man få unna sig!

Jag tror att vågen ljuger ibland!

Ibland har jag svårt att förstå det där med vikten. Jag ställde mig på vågen i morse och hade gått upp nästan ett halvt kilo. Jag har ju skött mig jättebra de två senaste dagarna! Men i och för sig ska man inte väga sig varje dag. Mycket kan hända med vikten beroende på hur sent man åt senast, om man varit på toa, om man druckit mycket vatten, osv. Jag måste sluta väga mig varje dag!

Nu ska jag vänta tills mamma åker till jobbet, sen ska jag dansa! ♥


min vikt :)

Okej, jag har gått upp lite grann under Tunisienresan. Men inte alls lika mycket som jag förväntade mig! För att se lite allmänt hur jag går ner varje vecka så tänkte jag lägga upp en tabell så man ser bättre. Här ser man hur jag gick ner ganska mycket de första dagarna, men sen gick upp när jag var i Tunisien. Men nu fortsätter jag kämpa!


de olika färgerna syns inte så bra, men de är svart, röd, gul, grön, blå.

Svart: står för 95-100 kilo. När jag ligger här borde jag skämmas! Det ska aldrig hända igen för man mår inte bra av att väga så mycket!

Röd: Mellan 90-95 kilo, det är där jag ligger nu. Väldigt mycket, men en liten bit ifrån hundrastrecket i alla fall. Men fortfarande långt kvar till mitt mål!

Gul: 85-90 kilo. Det här är ett säkert ställe att stanna på. Jag räknar med att jag komer ligga här större delen av sommarlovet. För ett år sedan låg jag här.

Grön: 80-85 kilo. Detta är lite mer än min målvikt, men det är ändå positivt. Hela första terminen på gymnasiet vägde jag såhär, och jag hoppas att det här är min vikt när jag börjar 3:an.

Blå: 75-80 kilo. Mitt mål är att väga någonstans på 70-strecket. Så här någonstans planerar jag att stanna. så länge min vikt börjar på 7 så är jag nöjd! Förhoppningsvis min studentvikt.


min tunisienresa i BILDER!Det finns så himla många fler bilder, men de ligger på Evas kamera. Lovar att lägga ut dem någon annan dag :)

Tunisien!

Ursäkta för dålig uppdatering. Åker nu. ses om två veckor! :D

Jag förstår verkligen inte...

Jag har gått ner ännu ett halvkilo på en dag! Idag väger jag 92,1 :D och jag kan fortfarande inte förstå varför... Nu ska jag fortsätta städa, snart kommer eva. Sen ska vi till mormor och fika, hem och fortsätta städa, äta mat, och sen sticker vi till eva för att bara ta det lugnt och planera och prata lite inför morgondagen :)

Jag har ont i foten!

Jag vet inte varför. men det värker! Nu ska jag sova, och läsa. Godnatt! :)

Svensk sommar...

Är väl mysigt? Fast kanske inte lika som i Tunisien, men ändå. Jag har haft det trevligt idag. Jag har som ni vet packat min resväska. Sen har jag tvättat lite, och tagit en lång dusch. Efter det gick mamma och jag till pizzerian och hämtade mat som vi skulle äta hos mormor. Jag tog en kycklingsallad jag. Gott var det! Sen har jag legat och solat en timme. När solen väl är framme så är det jätteskönt ute!

Nu ska jag in på fejjan och kolla lite, sen ska vi kolla på talangfinalen :D
Hoppas att ni har haft en trevlig dag! ♥


Jag för ett år sedan. brunhårig med hårförlängning. :)

Lite bilder :)


Resväskan nästan färdigpackad! I väskan ligger det:
Två handdukar, ca 12 linnen och t-shirtar, ungefär 8 klänningar och tunikor, 14 trosor, tre par bikinis, tre böcker, två shorts, två tights, två svarta strumpbyxor, 5 hudfärgade strumpbyxor, två smirnoff ice, en kofta och....

sju par skor! :)
jag vet, ganska många, men har svårt att bestämma mig ;)

Så ser mina nya shorts ut :)Det blir alltid bättre med fusk! :)


OMG!

Jag förstår mig inte alltid på den där vågen. Jag vet, man ska inte väga sig varje dag, men nu råkade jag göra det ändå. Igår vägde jag 93,3 kilo, eller hur? I morse när jag vägde mig stod vågen på 92,7, jag fattar inte hur GI kan gå så fort.

Det tråkiga är att jag kommer gå upp allt igen när jag är i Tunisien. Men man måste få njuta när man är utomlands! Sen börjar jag när jag kommer hem igen :) Nu ska jag packa resväskan !

Jag älskar mig själv!

Jag känner mig så otroligt stolt över mig själv som har gjort så mycket den här veckan. Idag har varit en toppendag och jag kan inte bli mer nöjd med mig själv!

1. Jag har gått ner tre kilo nästan.
2. Jag har klarat naturkunskapen (som är viktig för att kunna bli barnmorska)
3. Jag har klarat hälsan.
4. jag är äntligen klar med draman, och jag fick mitt G till slut!!!!
5. Jag har lämnat tillbaka alla böcker jag hade i skolan och lånat om de jag hade hemma.
6. Jag har kramat och sagt hejdå till alla lärare.
7. Jag har klarat av frestelsen av glass två gånger idag.
8. Jag har installerat ett program på datan för att kunna lägga in bilderna.
9. Jag har vaxat Evas bikinilinje.
10. Jag har varit ute mycket och fått färg de senaste dagarna.

"För just nu idag så har jag det bra"


Bilder!


Åh ja, vi är så snygga! :)


MIN VIKT!

Just nu sitter jag hemma och har det lite tråkigt. Jag vaknade för en timme sedan men jag har ändå bara hunnit tvätta håret. Måste verkligen sätta fart nu! Visst, bussen går inte förän om en timme och tjugo minuter, men alla vet att jag behöver tid på mig. Jag fick lite inspiration av Linda, då hon bestämde sig för att berätta för sina läsare hur mycket hon väger. Eftersom jag är på väg ner i vikt jag med (sakta med säkert) så skadar det väl inte att jag gör samma sak!

Just nu idag väger jag 93,3 kilo. För två dagar sedan stod den på 93,7 kilo. För några veckor sedan vägde jag mer än någonsin. 96 kilo. Det var då jag kände att det var nog!

Det är bara synd att jag började så sent. Om 3 dagar åker jag till Tunisien, då kommer jag gå upp några kilo där. Jag vill verkligen inte väga över 100-strecket, så det var väl egentligen bara bra att jag gick ner bara några kilo innan vi åker, så slipper jag nog det!

Nu ska jag sminka mig, men jag kommer att berätta vad jag väger dagen innan vi åker, vilket är väldigt snart! :)


Fullspeckat!

Fyra dagar, tjugo timmar och trettio minuter kvar. Det låter så lite, men det känns som en evighet att vänta! Jag har inte riktigt förstått att vi ska åka snart. Jag har alltid tänkt att det är lååångt kvar, så jag hinner packa väskan sen, jag hinner handla sommarkläder senare, jag hinner gå ner i vikt någon annan gång. Det är inte så det funkar! Nu är det mindre än en vecka kvar, och jag har lyckats gått upp 4 kilo sedan förra resan. Jag gick upp sex kilo, men nu har jag i alla fall lyckats gått ner två. Ett halvt till så är jag nöjd! Det förvånar mig inte om jag går upp 5 kilo när vi är där borta. Vi är ju trots allt där i två veckor. Det jag måste hinna med innan vi åker är att:
Dansa minst två gånger till, städa hela lägenheten, vaxa mig, raka mig, noppa ögonbrynen, packa väskan, ha min aktivitet på engelskan, söka jobb hos Olle, gå ner ett halvt kilo, hinna träffa Sandra en sista gång, peela mig, ja du förstår... Undra hur mycket av det där jag egentligen kommer att göra! Jag vill börja läsa en massa böcker, tror jag ska börja med det under sommarlovet. Tar nog med två böcker till Tunisien så jag har något att läsa när jag ligger och solar och så. Nu ska jag ta en dusch, och sedan gå och lägga mig. Godnatt! :)


Slänger in lite gamla bilder ;)

Idag ska jag och mamma åka till Valbo och köpa en ny kamera. Äntligen kan jag börja ta lite kort igen! Då kommer det bli så att jag oftare lägger in bilder här i bloggen med. Men Det blir en stor bloggpaus nu på söndag och två veckor framåt, eftersom jag åker till Tunisien då! 5 Dagar kvar bara :)

Det ska bli otroligt trevligt att se Evas reaktion när flygplanet lyfter! Nu kommer lite gamla bilder som jag hittade och vill dela med mig av :


Vad kan man säga? ;)


RSS 2.0